Premijer ženska liga - JUG // 6. kolo
Zadar - Split 56 - 67
Ragusa - Šibenik 87 - 64
KAŽL - ŽKK Pula 59 - 76
Prva muška liga // 7. kolo
Samobor - Kvarner 2010 81 - 75
Ribola Kaštela - Dinamo Zagreb 62 - 84
Cedevita junior - Dubrovnik 101 - 83
Sesvete - Jazine Arbanasi 82 - 85
Druga muška liga - Zapad // 5. kolo
Kastav - Šanac 98 - 47
Kraljevica - Crikvenica 56 - 80
Stoja - Kvarner Junior 113 - 70

Najava utakmica

Umag na turniru Alpe adria

Objavljeno: 27.02.2013.

KK UMAG sa svojim lavićima (dječaci godišta 2001 i mlađi), ovaj su vikend sudjelovali u još jednom u nizu turnira ALPE ADRIA NBB. Na ovim turnirima godinama sudjeluju ekipe iz Austrije, Slovenije i Hrvatske. Turnir je održan u nedjelju u Austriji u gradu Radentheinu, a umaški lavići su igrali tri utakmice (jedna pibjeda, dva poraza). Bili su bolji od Jesenica, a izgubili od svojih vršnjaka iz Slovenije (Radovljica) i Austrije ( Radenthein ). Za odličnu i borbenu igru i zalaganje, lavići su nagrađeni uživanjem na snijegu što se može vidjeti iz priloženih slika.
Sistem odigravanja ALPE ADRIA NBB je takav da se tijekom zimskih mjeseci, održavaju turniri u Sloveniji i Austriji , a početkom VI mjeseca, finale ALPE ADRIA NB Basket turnira održava se u Umagu. Finalni turnir je organiziran za mlađa i starija godišta tako da i ove godine očekujemo 12 ekipa sa trenerima i pratećim osobljem roditeljima, navijačima. Završni turnir organizira KK UMAG uz veliku pomoć Grada Umaga.

Za laviće su igrali : STEFAN MALENIĆ, DOMINIK DJINI, ANTONIO DEGRASSI, MARTIN KONČAR, EVAN BEAKOVIĆ, NORMAN ZAKINJA, MATIJA VUSIĆ, BORNA VRKLJAN, ALJOŠA VUJIN, EGON MAUREL, NIKOLA KLAJ, SANDI MUJKIĆ, ROKO LABURA, FRAN MOTUŠIĆ

Lavići KK UMAG sa svakom utakmicom su sve bolji i kvalitetniji, što su dokazali i ovom pobjedom, kao i nedavnom slatkom pobjedom protiv vršnjaka iz Poreča u ligaškom takmičenju.